Over Ons

Voordat wij meer vertellen over onze werkzaamheden, heten wij jou natuurlijk eerst van harte welkom op onze website. Zoals jou ongetwijfeld niet ontgaan is, gaat deze site volledig over Pfizer. Dit is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich richt op de verkoop van medicatie en hulpmiddelen om aandoeningen bij mens en dier te verhelpen. In de beginjaren kwam je het merk voornamelijk op de Amerikaanse markt tegen, maar langzaam maar zeker is het overgewaaid naar de rest van de wereld. Ook in Nederland zijn steeds meer medicijnen en middeltjes van Pfizer verkrijgbaar.

Wij houden onszelf bezig met de distributie van Pfizer-medicatie in Nederland. Wij voorzien een groot aantal apotheken van bijvoorbeeld Centrum en Advil, twee middelen die vast bekend zijn bij jou. Ook distribueren wij middelen aan apotheken door het hele land. In tegenstelling tot de hiervoor genoemde middelen, zijn de producten die wij aan apotheken leveren niet vrij verkrijgbaar. Middels een recept van een huisarts kun jij echt toch in aanraking komen met Pfizer-medicijnen. Last but not least leveren wij ook middelen aan dierenartsen in Nederland. Zij schrijven ook geregeld medicatie van Pfizer voor wanneer er sprake is van een aandoening.

In de artikelen die jij op deze website vindt, proberen wij jou zoveel mogelijk te vertellen over Pfizer. Waarom? Omdat er nog maar betrekkelijk weinig Nederlanders zijn die ervaring hebben met de producten van dit Amerikaanse bedrijf. Daar willen wij natuurlijk verandering in brengen, omdat wij weten hoe goed de middelen helpen tegen aandoeningen bij mens en dier. De artikelen zijn niet alleen geschreven door mij (Tim), maar ook door andere medewerkers van dit bedrijf. Wij hopen dat jij na het lezen van deze artikelen bekend raakt met Pfizer-producten en ze misschien ook wel gaat gebruiken!